Gadgets

Afdrukken
PDF

Gezien de vele noviteiten van opvouwbare producten in zakformaat of gewoon fantastisch ingenieuze opvouwbare toepassing hebben we een aparte kop aan gadget's  gewijd. Wij zijn zo vrij geweest om de omschrijving van Wikipedia voor gadget's hier te vermelden:

“Een hebbeding, gadget of gizmo is een vernieuwend en slim ontworpen artikel, vaak binnen de consumentenelektronica. De gebruikte technologie of het ontwerp is vaak zo vernuftig en vernieuwend in de ogen van de geïnteresseerde of wordt als zodanig gepresenteerd dat het voor consumenten aantrekkelijk wordt gemaakt om het aan te schaffen. Soms gaat het om iets hoog technologisch dat door een zogenaamde trendsetter aangekocht wordt als statussymbool Ook de aanwezigheid van speciale functies ("snufjes") verhoogt de aantrekkelijkheid. De term gadget wordt ook gebruikt om kleine software applicaties met een bepaalde functie mee aan te duiden. Dure auto's zoals Ferrari's of Porches, of andere zaken die een modale werknemer niet kan betalen worden, hoewel ze begerenswaardig zijn meestal niet als hebbeding bestempeld, ook omdat het begrip een begrenzing van het formaat in zich draagt.

Zoals hierboven vermeld kunnen we best veel producten scharen onder de kop gadget's uiteraard beperken wij ons tot opvouwbare gadget's.

Toetsenbord

In ons multimedia tijdperk zijn er diverse oprolbare en opvouwbare toetsenborden ontwikkelt. Hetzij met een USB kabel of een bluetooth verbinding, kunnen zij gekoppelt worden aan een computer of een GSM. En kan er gemakkelijk maar toch mobiel teksten getypt worden. Eén van de laatste noviteiten is een in vieren opklapbaar volwaardig toetsenbord dat zo in uw binnenzak past. Ook is er al het oprolbare touchscreen.

Mobiel

Steeds meer ingenieuze telefoons komen er op de markt, die op een zodanige manier uitgeklapt of gerold kunnen worden zodat zij een relatiefgroot scherm aan boord hebben. Een mooi voorbeeld is te zien in de nieuwste ontwikkelingen van Philips door een oprolbaar beeldscherm te fabriceren dat geïntegreerd kan worden in een mobiele telefoon. Voorts de gewoon uit te klappen telefoon zoals de nokia communicator die ook valt onder deze categorie.

Zakmes

Absoluut opvouwbaar in basis vorm echt alleen een mes maar tegenwoordig  is het vaak een opvouwbare toolbox. Bij de dikke Zwitserse zakmessen komen we allerhande uitklapbare zaken tegen van tang tot pen  en van loep tot pincet. Verder gaan nog steeds de ontwikkelingen op dit specifieke doelgebied, ze zijn er al met een uitvouwbare USB stick. Vele mooie toolboxen zijn aanwezig, waaronder een aantal hoogwaardige kwalitatieve opvouwbare merken die producten fabriceren die echt kunnen doen waar zij voor ontworpen zijn. Een zeer stevige combinatie tang bijvoorbeeld.

Gitaar

Dit is uiteraard een subjectief kopje toch vinden wij van opvouwbaar.com dat er hier een aantal voorbeelden thuis horen die ook onder andere hoofdstukken behandelt zijn. De opklapbare gitaar bijvoorbeeld een zeer mooie elektrische gitaar die door de hals te knikken om een scharnierpunt aan de kast opgevouwen kan worden. Super ingenieus mede ook door de enorme kracht die er op de snaren staan maar ook hem toonzuiver te laten. Men is geslaagd in die missie en een echte opvouwbare gitaar is voorhanden er is zelfs al keuze in merken en ook tussen electrisch en akoestisch. Wauw een opklapbare western gitaar mee op reis, ingeklapt achter op de rugzak uitgevouwen bij het kampvuur. En stel je voor; in de ene hand hebben we dus een attachékoffer met daarin opgevouwen een elektrische gitaar en in de andere hand een grotere koffer met daarin een gemotoriseerde Kart ja ongelooflijk maar het is gefabriceerd, wat ons betreft absoluut een gadget. Maar wat te denken van de di brassi opvouwbare scooter zeer klein op te vouwen maar een volwaardige scooter met een redelijke actie radius.

Gadget

Wat ons betreft verdient bijna elke opvouwbaar product het predicaat gadget. Het blijft altijd weer leuk en verrassend om een product in en uit te vouwen, al is het op het knopje drukken van de paraplu in zakformaat.

Opvouwbare Producten

Diverse Producten

Noodwoning Noodwoning

Nu Online

We hebben 3 gasten online