Bedkast opklapbed

Bedkast opklapbed

Speciaal vervaardigd vanuit een auping bedbodem, deze prachtige oplossing van een bed in kast. Het strak ogende design is een lust voor het oog. Dit bed bewijst dat naast een zeer goede nachtrust ook de opgeklapte vorm niet misstaat in een moderne woonomgeving. Uiteraard kunnen de kleurstellingen en de kast-indelingen aan de speciale eisen van uw wensen voldoen. Ook is de bedkast verkrijgbaar in diverse afmetingen, waarbij gevarieerd kan worden met enerzijds het formaat van het bed en anderzijds met de kastruimte. Zodat er een ideaal ogend geheel gecreƫerd kan worden in de woonruimte.

Het bed systeem is licht te bedienen tijdens zowel het in als het uitvouwen, met de blink van een oog is de bedkast zo in of uitgevouwen. De kussens bevinden zich aan de kastzijde waardoor als het bed goed opgemaakt wordt het in zijn geheel ingevouwen kan worden. Heeft men behoefte om te gaan slapen dan is het alleen het bed uitvouwen dekbed openslaan en men kan slapen. Mooi ook de diverse subtiele afwerkingen gedecoreerd met sierlijsten en mooi ogende halogeen verlichting die uiteraard ook vanuit het bed bedient kan worden.

Het mooie van dit systeem is misschien wel dat als de bedkast gesloten is de meeste mensen onder ons niet zullen verwachten dat er een bed achter schuil gaat. Het is een ultieme slaap oplossing voor de moderne opvouwbare wens.

Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Gelieve U aan te melden om een recensie te schrijven.
Laatste update: dinsdag, 01 december 2020 11:09

Opvouwbare Producten

Diverse Producten

Kas Kas

Nu Online

We hebben 16 gasten online