Een geweldig idee voor de bergbeklimmende mountainbiker. Een fiets die je op je rug draagt een berg op om vervolgens bovenop de berg met de downhill bike naar beneden te gaan. Een zeer solide ontwerp door Koga met een perfecte vering. In de rugzak is ook nog ruimte voor extra gear. Kijk indien u geïntereseerd bent onder het kopje transport rechts om meer over deze wonderlijke downhill bike te lezen.

YikeBikeDe YikeBike is een elektrisch aangedreven vouwfiets en wordt dit jaar in de winkel verwacht. Deze stijlvolle elektrisch vouwfiets wordt aangedreven door een 1,2 kW elektrische motor en heeft een (begrensde) topsnelheid van 20 kilometer per uur.  Door het gebruik van koolstofvezel weegt de YikeBike minder dan 10 kilo.

De energie wordt opgeslagen in lithium-fosfaat accu’s, die binnen twintig minuten tot 80% van de capaciteit kunnen worden opgeladen. Een volle accu kost je slechts tien cent.

Deze YikeBike is de oplossing voor transport in grote steden. Wij van opvouwbaar.com doen u binnenkort meer informatie toekomen over de YikeBike.

Video Opvouwbaar.com:: YikeBike

De Flux chair combineert design met mobiliteit. De stoel kan opgevouwen worden tot een handzame koffer zodat u ten alle tijden uw eigen stoel overal eenvoudig uit kunt vouwen. De stoel bestaat uit één stuk kunststof van slechts vier millimeter dik. Zo komen 250 opgevouwen, opgestapelde Flux chairs niet hoger uit dan één meter! De Flux chair is ook uitermate geschikt voor reclame doeleinden , logo's in reliëf te frezen en de stoel van binnenuit te verlichten.

Zie onderstaande video voor een demo van deze prachtige vouwbare oplossing.

Video Opvouwbaar.com:: Flux chair

Robert Williams is een designer die dit geweldige concept heeft uitgedacht de openklapbare caravan Forfreedom. Het principe is eigenlijk eenvoudig u knikt uw caravan ergens halverwege om een verticaal scharnierpunt heen en er komt een hele ruimte tevoorschijn. U kunt deze vrijgekomen ruimte open laten of met een doorzichtig scherm afschermen, zodat u een fantastische panoramisch zicht heeft op uw vakantie bestemming.

forfreedom

Wij van opvouwbaar.com hopen dat Dhr. Williams snel investeerders vindt om dit originele idee uit te ontwikkelen.

 

Opvouwbare Producten

Login


Na de allerbelangrijkste uitvinding ooit het wiel, is er zijn opvolger het opvouwbare wiel. Vaak vormt binnen de vouwfietsen branche het wiel de beperkende factor voor de rijeigenschappen. Nu is er de oplossing een opvouwbaar wiel.

Opvouwbaar

Laatst Toegevoegd

Opblaas Jacuzzi Opblaas Jacuzzi

Nu Online

We hebben 9 gasten online