opvouwbaar toetsenbordDe Japanse elektronicafabrikant Thanko heeft een toetsenbord ontwikkeld, dat uit vier opvouwbare delen bestaat. Als het toetsenbord is ingeklapt, past het in een jaszak.

Een opvouwbaar toetsenbord dat in vieren geklapt kan worden en zo in een binnenzak past, het communiceert via blue tooth met een willekeurige mobiele telefoon. Het is een fantastische gadget en meet in opgevouwen toestand slechts negen bij dertien centimeter, uitgeklapt een volwaardig toetsenbord van 35 bij 13 cm.

Thanko denkt dat het toetsenbord een goede aanvulling vormt op de nieuwe generatie notebooks en tablets met aanraakschermen, waarvan de virtuele toetsenborden kleiner geworden zijn. Consumenten zouden het toetsenbord kunnen aansluiten op een iPad, als ze bijvoorbeeld in het vliegtuig zitten. De gadget werkt zowel met Windows als met het besturingssysteem van de Mac.

bron: nu.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Opvouwbare Producten

Login


Na de allerbelangrijkste uitvinding ooit het wiel, is er zijn opvolger het opvouwbare wiel. Vaak vormt binnen de vouwfietsen branche het wiel de beperkende factor voor de rijeigenschappen. Nu is er de oplossing een opvouwbaar wiel.

Opvouwbaar

Laatst Toegevoegd

Opblaas Jacuzzi Opblaas Jacuzzi

Nu Online

We hebben 13 gasten online