vouwbaar wielHoera het is er eindelijk, na de meest belangrijke uitvinding ooit is er dan uiteindelijk het opvouwbare wiel. Er is gewerkt aan het prototype in diep geheim en nu is het uiteindelijk zover. Men hoeft geen consessies meer te doen aan de rij eigenschappen van een opvouwbaar voertuig een fiets die opvouwbaar is maar toch de rijeigenschappen heeft van een volwaardige tweewieler. De beperkende factor binnen het opvouwbaar maken van o.a. een fiets is het wiel wordt het te klein dan zal men echt aan rijeigenschappen inleveren het stuurt veel minder goed en de vering neemt af.

Een wiel

Een wiel dat opgeklapt kan worden en dan heel simpel weer uitgevouwen. een echte opvouwbare droom is waarheid geworden zie de diverse toepassingen voor dit inventieve ontwerp, van mountainbike tot rolstoel de mogelijkheden van opvouwbare concept zijn onbeperkt

Video Opvouwbaar.com :: Opvouwbaar wiel

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Opvouwbare Producten

Login


Na de allerbelangrijkste uitvinding ooit het wiel, is er zijn opvolger het opvouwbare wiel. Vaak vormt binnen de vouwfietsen branche het wiel de beperkende factor voor de rijeigenschappen. Nu is er de oplossing een opvouwbaar wiel.

Opvouwbaar

Laatst Toegevoegd

Opblaas Jacuzzi Opblaas Jacuzzi

Nu Online

We hebben 18 gasten online