Opvouwbare Kayak

Afdrukken
PDF

Zoals u op onze site kunt zien, zijn er diverse aanbieders van opvouwbare kayaks, toch willen wij van opvouwbaar.com de firma Featherlight in het opvouwbare zonnetje plaatsen vanwege hen geweldige producten. De firma is gevestigd in Canada en fabriceert al bijna 100 jaar opvouwbare kayak's. Door hen jarenlange ervaring heeft deze firma een ongelooflijke expertise opgebouwd op het gebied van opvouwbare kayak's. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijs categoriën maar het zijn allen kwalitatief hoogwaardige producten. Sommige modellen zijn op te vouwen op een zodanige wijze dat zei passen in een rugzak. Vele expedities zijn er gedaan met de kayaks van deze firma en zelfs onze commandotroepen gebruiken de kayaks. Ze zijn er in zowel één als tweepersoons uitvoeringen, gekozen kan er ook worden voor de expeditie uitvoering of basic.

Hier is de kayak opgevouwen in zijn rugzak, een rugzak net als alle andere rugzakken met het grote verschil dat er een volwaardige kayak in huist

En zo iets prachtigs zit er verborgen in diezelfde rugzak, dit is dan de luxere carbon uitvoering die garant staat voor zijn enorme duurzaamheid.

 

En jawel gewoon in het poolgebied kunt u met de kayak varen en heeft u een complete ervaring van de omringende natuurpracht. Veel wordt de kayak ook gebruikt om walvissen te kunnen zien hij maakt immers geen herrie, is CO2 neutraal en biedt de ultieme overweldigende natuur ervaring.

 

Zelfs is het mogelijk om de kayak uit te rusten met een zeil en drivers naast de vele andere mogelijkheden om dit opvouwbare expeditie paard mee uit te rusten. Een must voor de cosmopolitische avonturier die het water niet schuwt. Maar zeker ook een must voor de opvouwbare freak, zo'n prachtig opvouwbare kayak mag zeker niet aan de collectie ontbreken

 

Opvouwbare Producten

Diverse Producten

IJsberg IJsberg

Nu Online

We hebben 11 gasten online