Barbecue Notebook

Barbecue Notebook

Barbecue Notebook

BBQ Notebook: Deze draagbare barbecue is één van de compacte barbecues die wij ooit hebben gezien. Hij is overal in een handomdraai uit te klappen om te gebruiken.

Meeneem BBQ: Met de BBQ Notebook bij de hand kun je overal barbecueën waar je maar wilt. Het is een compacte barbecue die je in enkele seconden uitklapt en neerzet, daarmee is hij meteen ter plekke te gebruiken. Deze meeneem barbecue is ideaal voor in de zomer. Neem hem mee naar het strand, het meer, de camping of tijdens een lange autorit. Klap hem uit wanneer je honger krijgt, steek hem aan en bakken maar! Omdat de BBQ Notebook nog geen 4 kilo weegt is hij gemakkelijk mee te sjouwen. Met de afmetingen van ongeveer 45 cm x 25 cm kun je hem heel makkelijk in de achterbak van de auto kwijt.

De BBQ Notebook zorgt ervoor dat je overal van je heerlijke stukje vlees kunt genieten.

De draagbare barbecue is gemaakt van metaal en wordt geleverd met een ingebouwd gril rek. Houdt je van barbecueën, maar heb je geen zin om veel te sjouwen? Heb je weleens meegemaakt dat je graag een barbecue bij je had willen hebben of mee had willen nemen? Met de BBQ Note is dit zo opgelost. Je kunt hem keer op keer gebruiken en zonder de nadelen van wegwerpbarbecues heerlijk van jouw vlees genieten, op elk moment en op elke plek!

De meeneem barbecue is in een handomdraai uit te klappen en meteen te gebruiken.


Kenmerken:


·
Uitklap barbecue

· Nog geen 4 kilo

· Ingeklapt slechts 45 x 25 cm

· Overal te gebruiken

· Op elk moment te gebruiken


Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Gelieve U aan te melden om een recensie te schrijven.
Laatste update: maandag, 06 juli 2020 17:25

Opvouwbare Producten

Diverse Producten

Oprolbaar Toetsenbord Oprolbaar Toetsenbord

Nu Online

We hebben 7 gasten online