Opvouwbare Zeilboot MiniCat

Opvouwbare Zeilboot MiniCat

Opvouwbare Zeilboot MiniCat

De MiniCat is een nieuw uitgebrachte zeilboot die volledig opvouwbaar is en met een relatief laag gewicht van 37 kilo gemakkelijk mee te nemen is en snel vaarklaar te maken!

De Minicat is een creatieve oplossing voor een zeilboot die een aantal voordelen in zich heeft te weten; Prijs, Compactheid, Transport. Allereerst is het een zeer voordelig geprijsde zeilboot; voor een soortgelijke kleine zeilboot betaal je al snel een stuk meer. Daarnaast kan je doordat de minicat opvouwbaar is hem gemakkelijk meenemen ook in een kleine auto en heb je dus geen trailer nodig. een trailer neemt ruimte in en moet ergens opgeslagen worden. Ook heb je geen dure ligplaats nodig want de boot neem je gewoon weer mee naar huis en bewaart hem in een kast o.i.d. wat ook weer als voordeel heeft dat de weersinvloeden je boot geen parten spelen en de levensduur van de boot dus aanzienlijk wordt verlengd. De minicat weegt slecht 37kg wat uiteraard heel licht is voor een zeilboot, dit zal hem door het catamaran principe al met weinig wind een goede snelheid geven.

MiniCat uitklapbaar

De MiniCat is een echte plezier boot ideaal voor volwassenen en kinderen vooral ook om te ontdekken of zeilen iets voor u is, uiteraard een ideale boot om te leren zeilen. Zeilen in een kleinere boot is de beste basis die u kunt leggen. Mocht het zeilen u bevallen en een grotere boot nemen dan heeft u altijd een extra boot bij u aan boord voor vrienden, kinderen en zo verder.Vanwege het compacte formaat in één tas van 135 x 30 x 40 cm. is de boot gemakkelijk mee te nemen tussen uw vakantie bagage geweldig dat u de mogelijkheid heeft om naar een prachtige kust of geweldig meer van een willekeurig land met uw eigen boot een extra dimensie aan uw verblijf toevoegt want zoals men zegt "op het water is alles anders".

MiniCat 2

Door middel van een Engelstalige CD wordt u geïnstrueerd hoe de catamaran in elkaar te zetten. Er is ongeveer 25 minuten nodig voor het in elkaar zetten, het uit elkaar halen gaat zelfs nog sneller. Neem in overweging dat als u een zeilboot op een trailer heeft, deze naar het water moet worden gereden , boot in het water geladen, trailer verplaatsen en stallen, dekzeil van de boot halen en de mast opzetten en de zeilen optuigen, dan bent u wellicht nog wel meer tijd kwijt! Het is een boot die erg wendbaar is simpel te besturen maar wel zeilvaardigheden verlangt, volg een korte cursus indien u nog niet kunt zeilen. Voor de zeilers onder u is het uiteraard een ideale bijboot voor de kinderen, voor vakantie of om vrienden  de passie van het zeilen te laten ontdekken. Wij van Opvouwbaar.com vinden dit product een fantastisch item dat echt weer geboren is uit de behoefte om grote dingen die niet altijd gebruikt worden compact te maken. Chapeau voor de uitvinders van de minicat.

Voor het bestellen van de minicat kunt u klikken op de bovenste foto en komt dan direct bij één van de leveranciers terecht.Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Gelieve U aan te melden om een recensie te schrijven.
Laatste update: donderdag, 24 oktober 2019 04:31

Opvouwbare Producten

Diverse Producten

Mountainbike Cube Mountainbike Cube

Nu Online

We hebben 11 gasten online