RefleXX Scooter

RefleXX Scooter

RefleXX Scooter

 

Reflexx Opvouwbare Step met 3 wielen, Fitness apparaat en Transsportmiddel in één. Door op een unieke manier het lichaam te bewegen ga je vooruit.

De RefleXX is een opvouwbare step die slechts 9kg weegt. Hierdoor is ie compact en gemakkelijk mee te nemen. een mooie aanvulling op de andere opvouwbare producten die wij op onze site hebben geplaatst. Het is een unieke manier van voortbewegen, door met de voeten op de treeplanken te gaan staan en het zwaartepunt van het lichaam te verplaatsen gaat men voorruit. een geoefend iemand kan al snel een snelheid van zo'n 30 km per uur bereiken. Veel spiergroepen doen mee en uw lichaam komt door deze step in topconditie, zowel Buik, been, als ,-Rug spieren worden getraind.

Reflexx scooter

De RefleXX is zoals gezegd opvouwbaar en licht en dus gemakkelijk mee te nemen in de trein, in de kofferbak van de auto of op de boot. Als u de auto buiten een parkeerzone plaatst en naar het centrum van bijvoorbeeld Amsterdam gaat heeft u naast de gezonde beweging ook zo de step terug verdient. Uiteraard ook een leuk item voor op vakantie. Wij van Opvouwbaar.com denken dat het een trend kan worden en wilden u derhalve deze te gekke opvouwbare gadget niet onthouden. 

Direct te bestellen bij één van de leveranciers door op foto Links Boven te klikken

Eigenschappen:

- Opvouwbaar
- 9 kilogram gewicht
- Workout
- Leuk om te doen
- Vanaf 7 jaar
- Zwart, groen en roze


reflexx packed

Klant recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven voor dit product.
Gelieve U aan te melden om een recensie te schrijven.
Laatste update: woensdag, 23 oktober 2019 19:12

Opvouwbare Producten

Diverse Producten

Oprolbare Gereedschapskist Oprolbare Gereedschapskist

Nu Online

We hebben 23 gasten online